View Single Post
Eski 01-02-2011, 01:17   #30
alpmoon
Ağaçsever
 
alpmoon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-12-2010
Şehir: Usa
Mesajlar: 75
Sayın öZNe,

Tartışma konusunu en başından beri tekrar tekrar okumak zorunda kaldım. İnanmak istemiyorum ancak durum bunu gösteriyor ki maalesef sizin amacınız farklı. Kusura bakmayın ama aynen bu şekilde algılanıyorsunuz ya da algılanmak için çaba sarfediyorsunuz.

Siz öğrenci mi olmak istiyorsunuz öğretmen mi, öğrencilerin yerine mi konuşuyorsunuz öğretenlerin mi? Nereye koyduysam pek olmadı. Şimdiye kadar burada sizin dediğiniz tarzda yazan olmadı, böyle algılayan da olmadı.

Bizler de yeniyiz, bizler de öğrenen durumundayız ancak bizler hiç sizin gibi bize yol göstermeye çalışanlara, tecrübe ve bilgilerini bizimle paylaşanlara bu gözle bakmadık. Görüğüm kadarıyla burada kadrolu öğretmen yok. Yani sizin "öğrenci arayan öğretmen" yakıştırmanızdaki kişilerden ziyade öğrenmeye ihtiyacı ve gönlü olanlar, soracağı sorusu olanlar var ve bu kimselerden bişeyler almaya çalışıyorlar. Polemik yaratarak, alakasız farklı açılardan bakarak, gereksiz anlamlar yükleyerek vakit kaybedeceklerine öğrenme ve ilerleme gayretindeler. Forumu takip eden herkes görüyor ki burada aynı soruları , çok basit olsa da , defalarca tekrarlamış olsalar da, tuhaf üsluplarla karşılaşsalarda hiç usanmadan sabırla anlatıp izah edenler bu abilerimiz, arkadaşlarımız.

Birşeyi gözden kaçırıyorsunuz. Siz İstanbul da yaşıyorsunuz. Bir grup oluşturabilirsiniz, birkaç kişi bir araya gelip yazdığınız gibi güvendiğiniz bir öğretmeni davet de edebilirsiniz ama maalesef ki bizler, daha küçük yerlerde, şehirlerde yaşıyanların böyle alternatifleri yok. Bizler burada ki elimizden tutan, ardımızdan destek olan ÖĞRETMENLERDEN ÖĞRENDİKLERİMİZLE bu hobimizi canlı tutmaya , geliştirmeye çalışıyoruz.

Sizin öğretmene, öğrenmeye ihtiyacınız ya da tahammülünüz olmayabilir fakat olanların da mevcudiyetini saygıyla kabullenin. Öğretenlerin öğrettiklerine ve öğrenenlerin öğrendiklerine en önemlisi de iki tarafın da memnuniyetine hazımlı olun.
Saygılar...

alpmoon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön