View Single Post
Eski 31-01-2011, 16:00   #148
amatör hobici
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 26-10-2009
Kargo hak.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgice1981 Mesajı Göster
arkadaslar bu kargo ısınde acemıyım ben. dıyelımkı bır arkadasımdan antalya dan tohum gelıcek ptt kargo ıle. ucretını ben odıcem. nasıl ulasıcam kargoma. bana yakın postaneye gıdıp mı alıcaz yoksa onlar eve mı getırıyor. ve dıyelımkı tohum gelıcek sadece canlı bıtkı degıl.bugunun sartlarında 3 assagı 5 yukarı ne kadar oderım. bu gıbı ıslemler hakkında bılgı verırmısınız
tesekkurler
Sn.sevgice,
Gönderilecek kargonuz mal bedeli ödemeli gelecekse: Karşı taraf mal bedeli+kargo bedelini ihtiva eden bir form doldurur ve gönderir. Kargonuz bulunduğunuz yerdeki postaneye gelince size bir ihbarname getirirler ve siz PTT.ye gidip mal bedeli ve kargo bedelini ödeyip gönderinizi alabilirsiniz. Mal bedeli yoksa: Yine PTT den ihbar gelir ve paketinizi gidip alabilirsiniz. Fakat kargo ücretini karşı taraf ödemek zorunda. Diğer bir yöntem az bir tohumsa ve mal bedeli yoksa mektup şeklinde veya küçük paket şeklinde gönderebilir, ancak gönderim ücretini gönderen ödemek zorundadır. Ben ağaçlar nette tohum satışı yapmaktayım MNG kargo ile anlaşmam var Türkiyenin her yerine 4,5 TL ye gidiyor. Kargo şirketlerinde karşı ödemeli gönderme imkanı var, bu durumda (Yalnız kargoücretini) kapıdan ödeme yaparak teslim alabilirsiniz. Sizi aydınlatmaya çalıştım umarım bir fikir edinmişsinizdir. Selamlar

amatör hobici Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön