View Single Post
Eski 30-01-2011, 18:35   #146
tturt
Ağaç Dostu

tturt's Avatar

Giriş Tarihi: 20-04-2008
Nur Hanım'a dün telefon açtım bugün için serada olup olmayacağını sordum saat13 den sonra orada olacağını öğrenince bugün saat 12:20 gibi evden çıktık saat 13:20 gibi serada olduk. Eşim, ben, Ege, kayınvalidem ve kayınpederimle hemen serayı gezmeye başladık.

Kısaca anlatılmaz yaşanır, yaşanmalı diyorum. İmkanı olan tüm dostların cettleya (orkide) cennetini gezip görmelerini hatta bununla yetinmeyip tüm eş dost, hsım ve karabalarada tavsiye etmelerini öneririm. Özellikle Cattleyaları ne kadar çok tanıtırsak bu güzellikleri o kadar çok yaşarız diye düşünüyorum.

Nur Hanım'a misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. Sağolsun çay ve kurupasta ikram etti.

Kayınvalidem hayranlıkla beni burada bırakın diye söyleniyordu. Yerimiz yakın olsa Nur Hanım ben sana hergün yaprak silmeye gelirim diye konuşuyordu.

Bir iki sözde Nur hanım'ın candaş'ı ronda'ya oğlum hayran oldu rona rona deyip duruyor. Çok güzel çok akılllı maşallah.

Farkında olmadan kendimi kaptırıp 150 fotoğraf çekmişim. Bir kısmını yayımlayacağım.

Zaman Nur Hanım'ın keyifli sohbeti akıp geçmiş yaklaşık 1 saat 45 dakika kalmışız. Bizim için çok keyifliydi.

Nur Hanım'a allah kolaylık versin diyorum, çok meşakatli bir işe kalkışmış. Bu azmiyle tüm zorlukların üstesinden gelerek Cattleya'yı herkese tanıtacağına ve hak ettiği değerin verilmesini sağlayacağına eminim. yolunuz açık kazancınız bololsun, emeğinize, ellerinize sağlık.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg DSC03233-1.jpg (57.0 KB, 301 views)
Dosya Türü: jpg DSC03235-1.jpg (58.9 KB, 301 views)
tturt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön