View Single Post
Eski 29-01-2011, 19:42   #10
Harun Parlak
Ağaç Dostu
 
Harun Parlak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-01-2007
Şehir: İstanbul Sarıyer
Mesajlar: 4,272
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi öZNe Mesajı Göster
Tekin Bey,öncelikle başlığı çok iddialı bulduğumu belirterek girişiminizi destekliyorum. Bonsai eğitimleri deyince bir okul akla geliyor. Ve bu okuldaki eğitmenler ve öğrenciler şeklindeki iki sınıf göze çarpıyor.Madem eğitmenler var ; kimdir bu eğitmenler? Bonsai adına nerde kimden eğitim almış ve bu ünvanı haketmişlerdir?
Merhaba Sayın Özne; öncelikle belirtmeliyim ki, bu başlığı ben açmış gibi, görünmeme rağmen, bana ait değildir.

Başka bir başlıkta; konu geçince, böyle bir yazı yazmıştım. Forum yöneticisi arkadaşlar da, böyle bir başlık uygun görerek, mesajımı taşıyp başlık oluşturmuşlar.

Bu haklı eleştirinizden sonra, başlığı açan arkadaşlar düzeltir umarım.

Bonsai okulu; dünyada akademik olarak var mıdır, bilmiyorum. Belki Japonya da vardır. Eğer var ise, bilen arkadaşlar yazarlarsa bizde öğrenmş oluruz.

Paylaşıma gelince; elimden geldiğince, paylaşmaya çalışıyorum. Belki yetersiz dir. Zaman buldukca, ilerde daha da fazla paylaşmaya çalışırım.

Bonsai yi anlamak lazım, anlayınca yapılması çok da zor değil. Elbet, herkes becerisi ve bilgisi kadar geliştirebilir. Ya da tacrübe ettiği kadar diyelim. Ne kadar çok tecrübe, okadar çok başarı olur diye düşünüyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi öZNe Mesajı Göster
Yani dışardan çok farklı algılanabildiğinizi anlatmaya çalışıyorum. Bu işin neden hızla artmadığını az çok açıklayabilir belkide.

Saygılar.
Bu kısmı anlayamadım biraz açmanız mümkün mü?

Teşekkürler...


Düzenleyen Harun Parlak : 29-01-2011 saat 23:16 Neden: yazim hatasi
Harun Parlak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön