"Keşke bende orada olsaydım" demiyorum; çünkü oradaydım

Sadece, havanın güzelliğini fırsat bilip Polenezköy Ormanları' na daldım ve kendimi çiçekler, böcekler, ağaçlar arasında kaybedip toplantıya biraz geç katılmak zorunda kaldım. Arı gibi bir çiçekten diğer çiçeğe otura kalka bir gözlem yaptığım için de üzerimdeki çamurlarla toplantının en pasaklısı da bendim sanırım. Umarım kimse kusura bakmamıştır.
Hızımı alamayıp dünde Belgrad Ormanları' na daldığım için başlığa mesaj yazmak bugüne nasip oldu. İki günde 16 km. (8+8) yürüyünce biraz hamlamışım da
Öncelikle Nur Hanım ve kızına, güleryüzlü karşılamaları ve akabinde gösterdikleri misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Bizim için güzel bir ziyafet oldu. Gözümüze, ruhumuza, dilimize tesir eden bir paylaşım yaşadık. Payı olan herkese çok çok teşekkürler.
Hayal bahçesi aynı adı gibi. Nur Hanım hayalindeki bahçeyi kurmuş gerçekten. Bu bahçenin çok kaliteli bir serası ve bu serayı dolduran birbirinden güzel orkideleri var. Bu güzelliklerin başında emeğini esirgemeyen, özverili insanların olması da kaliteyi arttırmış. Sonuç; beğeni.
Sayın nrkrkmz inşallah kurma aşamasındaki hayalleriniz devamında da gerçekleşir ve hedeflerinize ulaşırsınız. Bu anlamda kolaylıklar dilerim.
Diğer yandan o gün; diğer ağaçlar.net toplantılarında olduğu gibi güler yüzlü, samimi, cana yakın güzel insanların birarada olduğu, çeşitli paylaşımlarda bulunduğu enfes bir gündü. Ben elimden geldiği kadar bu buluşmalara katılmaya çalışıyorum ve bir mani olmadığı sürecede katılacağım. Katılmayanlar ne kaçırdıklarını ancak katıldıklarında anlayabilirler. Benzer duyguları paylaşan farklı insanlarla aynı havayı solumak, yalnız olmadığınızı hissetmek çok güzel bir duygu. Anlatılamaz bir haz. Bu bağlamda bana bu duyguyu yaşatan tüm dostlara teşekkür ederim.
Tekrarlarında görüşmek üzere..
Sevgiler...