View Single Post
Eski 28-01-2011, 07:10   #57
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Ciddi samimi paylaşımlar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibel774 Mesajı Göster
granitten vazgeçtik vede biraz önce mermerciyle anlaştık. Merdiven, giriş ve bahçe yan yollarını mermer yaptırmaya karar verdik. 2 gündür gece uykumda bile ne yapsak diye düşünür olmuştum. Neyse karar verdik ve rahatladım. Umarım pişman olmayız. Daha sonrada bodrum duvarlarını ne yapıcağımızı düşünürüz(bu gisişle yaz sonuna kalır )
Sibel Hanım Size yardım konusunda takipteyim, evinizin ve bahçenizin resimleri üzerinden edindiğim intibaalar ve çevre arazisinin kot fakının yarattığı düzensizlikler sizin suyla problemizin kolay çüzülemiyeceği kaanati düşüncelerime hakim olduğunu belirtmek istiyorum.

Bahçe duvarlarınızın dış bölümünün yol tarafının toprakla yükseltilmesinin sakıncalarına değinmek istiyorum yukarılardan gelen suların bu toprağın basıncını arttırarak duvarları şişirecek ilerki bir zamanda bu duvarlar bahçe tarafına yıkılacaktır.

Budüşüncemin kaynağı resimlerden çıkardığım kadar, sizin son mesajlarınızda üyelere yaptığınız mermer ve taş işçiliği açıklamalarında bodrumdan bahsetmeniz eviniz ve bahçenizin içinde bulunduğu su tehtidinin boyutlarını ortaya koymaktadır.

Sizden bu konuda da açıklama bekliyorum, bodrumunuz hakkında, gerçekten bodrummudur yoksa sizmi öyle nitelendirdiniz su basmanı ise iç yüsekliğinin ölçülerini açıklarmısınız.

Açıklalarını yaptığım bu yorumlar sizin samimi paylaşımlar içindeki bilgilerinizle oluşmuştur, daha detaylı resimler ve ayrıntılar ortaya koyarsanız size su tehtidinin boyutlarını ortaya koymaya devam edeceğim, sevgilerimle hoşça kalın.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön