View Single Post
Eski 27-01-2011, 17:27   #71
huzunperest
Ağaç Dostu

huzunperest's Avatar

Giriş Tarihi: 17-11-2007
Ben de vokalist olayım Güler Hanım) Zira ikinci sabırsız benim, belli oldu.)

Dün gece son anda gidemeyeceğimi yazacaktım ki Sayın Zafer İnandıklı ile aynı semtte olduğumuzu farkettim. Sağolsun aracında da bir kişilik yer varmış. Zafer Bey, eşi, Sayın Nuri Mürvet ve eşi ve ben saat 11.00 gibi yola koyulduk. Keyifli bir yolculuktan sonra Hayal bahçesi ve güler yüzlü sahibi Nur hanım bizi karşıladılar. Selamlaşmalar devam ederken seranın içinden gülümseyen cattleyalara gözlerin takılmaması mümkün değildi. Tümüyle bir renk ve koku senfonisi iliklerinize kadar işliyor.
Ayağımızın tozuyla hemen bu şöleni seyretmeye aralarında gezinmeye, parlayan gözlerimizi ön plana çıkararak ağzımızın sularını gizlemeye çalışan bir halimiz vardı.
İnanın kokusu hala burnumda bu güzelliklerin.
Sonrasında herkes eteğindeki taşları (nevaleleri) önceden özenle hazırlanmış masaya dökmeye başlayınca birdenbire bütün ağaçlar.neti ağırlayacak çeşitlilikte yiyecek içecek potansiyeli oluverdi. Sohbet keyifli, yiyeceklerin hepsi birbirinden leziz...
Biraz bir şeyler atıştıran tekrar kendini orkidelerin arasına atıyor. Gözlerini ve ruhunu şenlendiriyordu.
Kelimelerle anlatması zor ama bir o kadar da unutulmaz bir gündü benim için.
Nur Hanım ve Sevgili kızına çok çok teşekkür ediyorum. Bizlere Hayal bahçesinin kapılarını açtığı için. Toplantıya katılan tüm ağaçlar.net üyelerine teşekkürler, aynı duyguları paylaşmanın ve birlikteliğin verdiği keyfi yaşattıkları için...

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerde fotoğraflarla devam etmek iyi olur sanırım.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg fotogezi 023.jpg (42.2 KB, 372 views)
Dosya Türü: jpg fotogezi 019.jpg (49.0 KB, 369 views)
Dosya Türü: jpg fotogezi 047.jpg (45.2 KB, 372 views)
Dosya Türü: jpg fotogezi 090.jpg (45.0 KB, 373 views)
huzunperest Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön