View Single Post
Eski 25-01-2011, 16:39   #36
cigdoos
Ağaç Dostu

cigdoos's Avatar

Giriş Tarihi: 20-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi thares Mesajı Göster
Sayın Furkan YILDIZ Bey
Bahsettiğim köpeği kızgınlık anımda böyle bir düşünce aklımdan geçti. Tabi ki eyleme geçirip gerçekleştirmedim. Köpek sahipsiz değil sahipli. Çok vurdum duymaz bir sahibi var. aaaaa senin tavukmuydu o tavuk dedi üstelik aymazlıkla utanmadan ve sıkılmadan. Mahallenin birçok tavuğunu yemiş benimki yenilince duydum. Siz köpeğinizi çok seviyorsunuz ve kıyamıyorsunuz haklısınız kıyamazsınız. Benim köpek tarafından yenilen tavuğum kendi bahçemde gözümün önünde köpek tarafından kapıldı gidildi Ben o tavuğumun yumurta olduğu zamanda fotoğraflamaya başladım ve en sevdiğim tavuğumdu neden benimkini sevgi olarak kabul etmiyorsunuz. Bir tavuğu yedi diye cana kıyılır mı? “Benim köpeğim 20'den fazla tavuğumuzu parçaladı ne yaptıysak olmadı üstelik komşumuzun bizim bahçeye giren tavuklarının da parasını ödemek zorunda kalıyoruz” Ben tavuğumun ödenmesini istenmiyorum başkasının köpeği gelip bahçemden tavuğumu alıp gitmesin. Bir cana kıymanın ne şekilde olursa olsun ne kadar kötü olduğunu biliyorum ama alışkanlık haline getirmiş başkasının canına kast eden köpeğe gereği yapılması konusunda aynı düşüncede değilim.
SAYGILAR
tavukları kayırıyorsanız vejeteryan olun et yemeyin
onları neden besliyorsunuz ?
şahsen benim köpeğim birinin tavuğunu parçalıycak
sahibide bırakın zarar vermeyi teşebbüs edicek
cihan harbi kopartırım valla

cigdoos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön