Sevgili maki01;
Kökü kuruyan yaprağın hikayesi 21-11-2010 tarihine dayanmaktadır. Ancak yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi 12.01.2011 tarihinde kökü kuruyan yaprakta herhangi bir yavrulama söz konusu değildi fakat köklüydü(suda köklendirilmişti). 23.01.2011(dün) tarihindeki fotoğraf çekimimde yaprağın yavruladığı görülmekte. Kısacası ben bir haftada sıfırdan menekşe yavrulatmayı başardım demiyorum. Sadece bir haftada, köklendirilip dikilen yaprağın yavruladığından bahsediyorum. Bunlarıda fotoğraflar apaçık ortaya seriyor. Madem sende sadece yardım etmek istediğini söylüyorsun, teşekkür ederim iyi niyetinden dolayı. V şeklinde kestiğin yaprak konusunda bir nebzede olsa katkım olduysa ne mutlu bana, yardımlaşmak güzeldir. Fakat senden bir ricam olucak;
8165 nolu mesajını düzeltirmisin o zaman. Çünkü; orada sanki ben yapraklar yavrulamış olduğu halde, yavrulamadan toprağa dikmiş ve bir haftada sıfırdan(köksüz) yavrulattığımı beyan etmiş gibi görünüyorum. Hayır asla öyle birşey yok, evet diğer yapraklar yavrulamıştı fakat bahsi geçen kökü kuruyan yaprakta yavru belirtisi yoktu ama yaprak köklüydü.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01
Sevgili İlknur,
Emre'nin 1 haftada geliştiğini yazdığı menekşeler, suda yavruladıktan sonra toprağa dikilenler. Menekşe çeliği bir haftada asla yavru vermez 
|
Ben menekşe çeliğinin bir haftada yavru verdiğini iddia etmiyorum. Benim diktiğim menekşe çeliği zaten suda köklendirilmişti, köksüz değildi. Bunuda zaten arkadaşlar fotoğraflarda görüyor. İlknur ablayla aramda geçen dialogda herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep vericek durum yok. Yani ekstradan belirmeye gerek yok, öyle olunca özellikle yeni gelen ve önceki sayfaları okumayan arkadaşlar tarafınca ben yazıda yanlış anlaşılıyorum. Malum herkes önceki sayfaları illaki okuyacak diye bir kaide yok.