Sevgili dostlarım , uzun zamandır sizleri habersiz bıraktığım için özür diliyorum .
Sevgili çiçeksever çok şükür herşey yolunda biraz bebekten dolayı rahatsızlıklarım oldu, randevular hazırlıklar derken burayı ve sizleri ihmal ettim. Çok özür diliyorum.
Buralarda bu ara havalar ısınma turları yapıyor. Ara ara da olsa bazen çok yumuşak bahar başlangıcı gibi bir hava oluyor. Geçenlerde eşimle bahçe turuna çıkmıştık , havayı ılık yumuşacık görünce özlemişim ben bahçeyi , yazı dedim . Üzerlerimizde paltolarla elimizde sıcacık kahvelerimizi yudumladık . Birazcıkta temizlik yaptık. Ama kıştan çıkan bahçe bayağı bir perişan vaziyette. Bazen bakıyorumda yazınki görüntüsünü özlüyorum ve yine aynı olabilecekmi bu bahçe diye iç geçiriyorum.
Henüz hiç tohum ekmedim fide için. Sadece sevgili Orhan ağabeyimin göndermiş olduğu kahvaltılık biberleri bir saksıya ektim evin içinde bekliyorum çıkmasını.
Kış gelmeden çuvalla almış olduğum nergis soğanlarım vardı, onları bile dikemedim zamanında , kış gelince de toprak sert olduğundan kaldı öylece. Ama şimdi yumuşadı , gerçi geçen seneden kalan soğanlar yeşermeye başladılar ama yinede şansımı denemek istiyorum . Bugün yarın öbek öbek toplu bir şekilde ön bahçeye dikmek istiyorum .
Artık minik çiğdemler nergisler boy göstermeye başladı. Yaşasınnnn bahar geliyorrr ..

Tüm dostlarıma kucak dolusu sevgiler ....