View Single Post
Eski 21-01-2011, 18:55   #4328
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili NazMurat, Uzaylı, Cumhur hepinize teşekkür ederim. Bu güzel sözleri duyunca içimi sevinç kaplıyor.

Bahçeyle uğraşmak, toprağı-gübreyi avuçlamak, çiçekleri koklamak hatta avuçlarınızın arasına alıp öpmek bambaşka bir güç veriyor insana. Bedeniniz yoruluyor ama ruhunuz dinçleşiyor da dinçleşiyor.
Akşam yatıp sabah kalktığınızda vücut yorgunluğunuz nasılsa geçiyor, biraz sağınız solunuz sızlasa da pek aldırış etmiyor, bir an evvel yine bahçeye çıkmaya can atıyorsunuz.
Merak ediyorsunuz acaba hangi çiçeğiniz topraktan başını çıkarttı, hangi gül tomurcuklandı. Bu heyecanı hissedebilmek bile bambaşka bir güzellik.

Bildiğiniz gibi benim bu yönde bir eğitimim yok. Ama çok okuyorum, soruyorum, bire bir deniyorum. Böyle olunca da edindiğiniz bilgiler daha kalıcı oluyor.
Zayiat veriyorsunuz ama bu size bir deneyim kazandırıyor.
Bahçemin her köşesinde yoğun çalışmalarım oldu. Başarabildiklerimi de başarısız olduklarımı da sizlerle paylaştım.
Bu paylaşımlarım arasında pek çok deliliklerim de vardır ama onlar da işin tadı tuzu oluyor. Halâ aklıma geldikçe güldüklerim vardır.

Daima Allaha şükrediyorum, inşallah sağlığım, huzurum yerinde olur, imkânlarım dahilinde bu güzel uğraşa devam edebilir ve sizlerle paylaşırım.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön