View Single Post
Eski 21-01-2011, 09:33   #18
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Topraklar adına kutlu çalışmalar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tugrulbaba Mesajı Göster

Dün, alıç ağacımı ökse otları sarmış, birşeyler yapayım dedim. Çıktım ağaca en tepeden aşağıya kadar hangi dalda ökse otu varsa o dalı kestim attım.

Hem bu asalaktan kurtuldu ağaç, hem budanmış oldu. Bugünlerde gidersem ağaçtan çelik alıp köklendirmeyi deneyeceğim.

Birde çam ağacı var (tam türünü bilmiyorum) onu da sarmış ökse otları. Halat atıp tırmanmam gerekecek. Dedem bu ağacı koruyun dediydi. Onun için o ağaca özel ihtimam göstereceğim. Kurursa, ölürse yerine aynı cinsten çam dikmeyi düşünüyorum.
Bir yerde ata nasihatını tutmak gibi bir düşünce.
Arkadaşım tugrulbaba; Topraklarla tatlı heyacanların başladığı bu günlerinde senin duygularına mazhar olarak, seni bu mücedelinin içinde yanlız olmıyacağını ve benim gibi bir çok doğa dostunun yanında senin destekçin olacağını bilmelisin.

Arkadaşım ağaçlar netin çatısı altında senin gibi birçok insanın bulunduğunu senin uğraşılarının yanında destek sağlaylardan biri olmak için benim içinde büyük zevk olacaktır, arkadaşım öncelikle belirtmek isterim ki sizin yaptıklarınızı eleştirmek sizin bilgilerinizi küçük görmek gibi niyeti taşımadığımı bilmenizi isterim, benim bazı paylaşımlarımdaki açıklamalarımın dozunu kaçıracak olursam bimelisinizki bilenin bilmeye borcu ilkesi içinde bu paylaşımlarımı sürdüreceğim.

Kendimi açıklamak için başlığını işgal etmek istemem. Buradan Etkinliklerime ve Bolktaki özel çalışmalarıma göz atmanız ile beni tanıma fırsatı bulacaksınız.

Arkadaşım çalışmalarını takip ederek, bilgilerime gerek olduğu durumlarda başlıklarına katkılarak topraklar üzerine en güzel paylaşımlar sağlıyacağımdan emin olmalısınız, sevgilerimle toprak çalışmalarınızda mutluluklar hep seninle olsun.

Saygılarımla.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön