View Single Post
Eski 20-01-2011, 23:18   #508
seyyah53
Ağaç Dostu

seyyah53's Avatar

Giriş Tarihi: 13-03-2010
Selam Dostlar...

Yok sayın mirsat o 82 li ve fantazici BENİM...

Şimdi kısaca kendimi tanıtayım...

Evet 82 doğumluyum ve Rize -Çayelinde doğdum......fakat bunların hayvan beslemeyle bir alakası yok.

Alakası olan kısma gelelim...

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü mezunuyum...

Zooteknist ne yapar:Zootenist hayvan besler...zootenist en iyi ve en ekonomik yem formülasyonunu hazırlayarak hayvanın sağlığına zarar vermeyecek şekilde bir hayvandan optimum verimi almaya çalışır...

peki ben daha ne yaptım...

Ben kendi bölümümü 2. olarak bitirdim...

İzmir tobalıda 4000 başlık bir besi işletmesinde sürü yönetimini öğrendim...

bir yem firmasında Trakyanın bütün köylerini dalaşarak insanlara nasıl hayvan besleyeceklerini anlattım...

Üniversite yıllarımdan beri sahibi olduğum kovanlarımda arıcılık yaptım....insanlara propolisi anlattım...

Ülke hayvancılığı hakkında yazdığım yazılar hakkında kooparatif başkanlarından ve tarım yazarlarından övgüler aldım...

Bir çok süt kurultaylarına ve konferanslarına katıldım...

Aynı anda doğmuş 3 buzağının yanlış beslenme yüzünden ölümünü izledim...aynı çiftlikte yeni doğmuş başka bir buzağının hayatını kurtardım...

Şu anda kendi çiftliğimi kuruyorum...bildiklerim bilmediklerimin yanında hiç birşey mantığı ile okumaya devam ediyorum...

Agaclar. net e üye oldum ....Hayvancılık bir yana bitkilerin nasıl besleneğini hala öğreniyorum...kimseye yazdığı yazı hakkında **** söylediği fikir hakkında eleştiride **** küçük düşürücü bir hitamda bulunmadım...

Evet 82 doğumluyum...Ben bunların hepsini KİTAPTAN OKUDUKLARIMLA yaptım ve yazdım...

Halen okuyorum gene okuyacağım...ve YAZICAM...

seyyah53 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön