View Single Post
Eski 20-01-2011, 11:12   #506
Sarıcan
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Sevgili Viskhy,

Dünyada hiç bir ortam boşluk kabul etmez. Paylaşımlarını ve deneysel sonuçlarını paylaşmaktan imtina ettiğin sürece bu tip tartışmalar sürecektir. Çimlendirme odasını yaptıktan sonra yaşadığın olumlu ve olumsuz gelişimleri paylaşırsan senden sonra bu işe gönül verecek arkadaşlara ışık tutarsın.

Ben bu işi ticari olarak yapmaya başladım, kazanımlarım benim için ticari sırdır düşüncesi ile bakıyorsan çok yanlış yapıyorsun derim. 72 milyonluk ülkede arz talep dengesini tek başına karşılaman mümkün değil. Bu sayfada bile senden sonra başka bir üretici arkadaş çıkıp ürününü tanıtmak durumunda kaldı. Sizin gelişiminizden emin bir arkadaşınız olarak, firmayı siz kurdunuz diye sizin adınıza sevindim ama farklı bir firma olduğu anlaşıldı.

Forumda bir çok arkadaş size ulaşmak, deneyimlerinizden faydalanmak için çabalarken sizin bu sayfadan uzak durmanızı pek anlamış değilim. Herkes kısmetini yer, paylaşmaktan çekinmeyiniz.Tartışma konusu olan beslenme reçetesindeki deneyimlerinizi paylaşırsanız elde ettiğiniz verimlilik artışı burada tartışılan sorulara bir nebze cevap olur ama besi hayvancılığında, özellikle et üretiminde girdi maliyetleri düşünülürse mera tipi beslenmenin ekonomik olduğu kaçınılmaz.

Bu konu başlığında öne sürülen her olumsuz düşünceyi direk kendinize karşı yapılmış bir tavır olarak algılarsanız işin içinden çıkamazsınız. Olumlu olumsuz her tür tarışma yapılmalı, olumsuzluklar deneysel ve tecrübi rakamlarla çürütülmeliki konu daha da çok gelişsin.

Siz hala hayvan beslemeye devam ediyormusunuz? Yoksa ben çimden daha fazla kazanmaya başladım deyip çim satmaya mı yöneldiniz? Eğer hayvan beslemeye devam ediyorsanız elde ettiğiniz başarıları paylaşırsanız, bu konuya yakın hayvan besleyicisi müşterileriniz daha da artacaktır.

Düzenleyen Sarıcan : 20-01-2011 saat 16:37
Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön