Sevgili dostlar,
Seslenişim, satırlarıyla duygularını dile getirirken, beni onurlandıran tüm dostlarım içindir.
Yaşam sürüp giderken; sevgi,dostluk, paylaşım, hüzün, mutluluk, korku, heyecan gibi duyguları da yaşatır bize zaman zaman.
Sizlerden gelen mesajları okudukça, adını koyamamadığım Yeni bir duygu sarıp sarmaladı beni.Yanımdaydınız, göz gözeydim,Ellerinizin sıcaklığını avuçlarımda hisettim. Benimleydiniz.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K
Merhaba öğretmenim Ne kadar çok "ben" var diye okudum bir çok yerde gülümseyerek.
|
Hepimiz aynı iklimin yağmurlarıyla ıslandık, aynı toprağın suyunu içip kokusunu duyduk, aynı güneş yaktı tenimizi. Bütün bunlar sizin hafıza kutunuzda duruyordu zaten. Kapağı açılınca içinden, "
içinizden biri" çıktı. Bir çoğunuzun yazılarında bunu gördüm,gülümsemenizin tanığı oldum.
Övgü ve saygı dolu sözlerinize tek tek cevap vermek isterdim ama (ben, sen, o) olabiliyorsak, bu satırlarımı size özel yazmış kabul edin ve yine gülümseyin.
Gelen yazıları okudukça,yüregimdeki sesleri dile getirmek kolaylaşıyor.İçinizden biri olmayı daha yoğun yaşatıyorsunuz bana.
Hepinize gönül dolusu sevgilerimi bu günkü güneşe verdim. Sizlere ulaştısın diye..