View Single Post
Eski 17-01-2011, 19:45   #329
Ripper45
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 17-01-2011
Şehir: manisa
Mesajlar: 1
Herkese selamlar bu başlık altındaki yorumları mümkün olduğunca okumaya özen gösteriyorum. Benim sorum ise bir restoranın günlük sebze ve meyve ihtiyacını sağlayabilecek büyüklükte bir seranın boyutları yaklaşık ne kadar olmalı ve bir restoran için gereken her çeşit sebze ve meyve tek bir sera çatısı altında yetiştirilebilir mi? Kendim bir restoran açmak istiyorum ve gereken malzemeyi de kendim üretmek istiyorum, bulunduğum ilçeye 5 dakika mesafede üzüm bağım var ve bir köşesini bu iş için ayırmak istiyorum.
Şimdiden bilgi ve görüşlerini paylaşacak arkadaşlara teşekkür ediyorum

Ripper45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön