Sn. Sarıcan;
Duyarlılığın ve cevabın için çok çok teşekkür ederim. Boşuna dolaşmışım onca yapı marketi. Aradığım birçok malzemeyi bizim işyerinin(Netaş ta çalışıyorum) hemen karşısında yani Ümraniye de buldum. 2 adet 100 lük 1 m lik pimaş, 2 adet dirsek,2 adet kapak3 metre damlama hortumu, 10 adet damlama ucu,yapıştırıcı toplam 22 TL ye aldım. Bu 2 adet pmaş a 20cm ara ile 6,5 cm çapında delikler açacağım. Bu deliklere plastik bardaklar içerisine koycağım çilek fidelerini yerleştireceğim. U şeklinde olacak olan PVC borunun bir ucundan besin eriyikli suyu vereceğim ve diğer uçtan da tekrar, dıştan takma akvaryum filtresinin haznesinde toplayıp tekrar borulara basacağım. Böylece sürekli bir devirdaim olacak. PVC borunun içerisine koyacağım akvaryum hava taşı ile de, boru içerisindeki kalan suya sürekli oksijen vermeyi planlıyorum.
Bu mevsimde dışarısı oldukca soğuk, balkonda biraz çalıştım, üşüdüğümden içeri kaçayım dedim. İçişleri bakanından fırçayı yedik...proje şimdilik rafta, fırsat kolluyorum....