View Single Post
Eski 17-01-2011, 10:09   #496
AizoaceaeFAN
Ağaç Dostu

AizoaceaeFAN's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2009
Sayın aysahay çok teşekkürler, sağolun.
Sayın Vildan Sönmez, sizlerde sağolun. Çok harika bir resim bulup eklemişsiniz. Ellerinize sağlık. İnşaallah bu halini hep birlikte görebiliriz.
Sayın sevgice1981, malesef derli toplu olmadığı için tek bir link veremiyorum. Ancak Kaktüs ve sukulentler ana başlığı altında ilk konu olan sayın Sevilay'ın yazdığı lithops yetiştiriciliği adlı çeviri ve lithops konu başlığını başından itibaren okumalısınız. Satıcının dediği gibi tohumdan yetiştirmek çok meşakkatli.
Sayın sariefe, sera kurma planım var ama teraslı bir eve sahip olursam olacak inşaallah. Ancak satış amaçlı olmayacak. Tüm ender kaktüs ve sukulentlere yöneleceğim o zaman. Saksılarımı içi sırlanmamış seramik kare saksı bulsam elbette değişirim. Ancak bu öyle kolay olmayacak gibi çünkü iki bine yakın bitki için çok maliyetli ve değiştirmek haftalarımı alır. Kısmetse olur ilerde ama şimdilik plastik kare saksılar gelişimleri için en uygun.
Sayın sevim.K, her türden almaya kalksam bana Taner beyin serası kadar alan lazım olur, malesef yerim olmadığı için en nadide bitkilere yöneliyorum artık. Sizin de Astrophytum asterias supercabutonuz hayırlı olsun güle güle büyütün.

AizoaceaeFAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön