Sevgili Yıldıztozu,
laf aramızda aylar önce, bende diğer arkadaşların sayfasına bakıp iç geçiriyordum, başarabilirmiyim acaba diye. Az kaldı yeni türlerinide getirtecem.
Türkiye'de mum çiçeği arayan ve bulamayan kalmıcak inşallah.
Bugün yeni resimler yükleyeceğim akşama.
Evvelsi gün 8 saat gündüz pencereyi açık bırakmışım akşam 9 gibi eve geldim, Tabii olan olmuş dün bütün gün lacunosanın büyük tomurcuğunu gözlemledim. maalesef gitti. bugün sabah baktım kurumaya başlamış. Diğer tomurcuklar sağlam ama.
Sizlere iletmek istediğim çok önemli bir konu var.
Çiçek tomurcukları büyümeye başladımı sakın pencereleri açmayın çiçek açıncaya kadar. Pencere açacaksanızda çiçeğin uzağındaki bir pencereyi açın ama, tomurcuklu olan çiçeğe rüzgar değmesin.
İlk aylarda lacunusa çeliğimdede çiçek açacaktı onuda böyle kaybettim eşim direk arkasındaki camı açmış sabaha kadarda açık kalmış oda öyle gitmişti.
kalan sağlar bizimdir diyelim kalanı gözüm gibi koruyacam açıncaya kadar. kokusunuda sizler için içime çekeceğim. muhteşem bir kokusu var çiçekten 5 metre uzaklıktan kokusunu alabiliyor insan hemde tek birtane çiçekten, düşünemiyorum daha çok birden açtığını evi sarardı kople. Çok iç açıcı bir kokusu var sümbüle benziyor Sanki birazda pudralı gibi karışım var. kokusu hala burnumda diyebilirim

Kızlarım için iyi temennilerinizede ayrıca teşekkür ederim.
Genç kalmanın sırrı kız sahibi olacaksın, birde oyuncu bir köpeğin olacak, olmazsa olmazların arasındada çiçeklerin olacak. En önemliside çok konuşmayan bir koca tabiikine

Sevgiyle kalın en güzel hoyalar Sizin olsun.