View Single Post
Eski 15-01-2011, 11:23   #483
AizoaceaeFAN
Ağaç Dostu

AizoaceaeFAN's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2009
Sayın Plentyplant teşekkürler. Sizinde bu bitkilerden almak ve büyütme isteğiniz çok hoş. Umarım en kısa zamanda alırsınız. Bizler de sizin sayfanızdan bu güzel nadide türleri seyrederiz.
Sayın skaraca yorumlarınız için teşekkürler ama bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Pseudolithos cubiforme ve Larryleachia cactiforme tamamen doğal bitkilerdir, habitatlarında bu formdadırlar. Bu tür çok zor yetişen ve çok zor bulunan türleri bir kaba koyup şekillendirmek çok anlamsız olur zaten. Larryleachia cactiforme (Trichocaulon cactifome) sitede sayın ilkin tarafından ilk kez tanıtılıyor (kaktüs çeşitleri konu başlığında var), yalnız; bu bitkiyi aradığını ve almak istediğini yazıyor. Ben bu bitkiye çok uzun zahmetler sonucu ulaştım, sanırım Türkiye'de bu bitki şu ana kadar kimsede yoktu.
Teşekkürler sayın unal, sizi yeniden bu bitki sevdasına cesaretlendirdiysem ne mutlu bana.
Sayın selenn çok teşekkür ediyorum, gerçekten büyük bir tutkuyla bu bitkileri yetiştirdiğim için ender türleri bulup alınca daha bir mutlu oluyorum. Darısı sizlere inşaallah.
Sayın sariefe, mutluluk verdiğim için çok sevindim. İnşaallah sizler de istediğiniz her bitkiyi bulusunuz.
Sayın ankstel çok sağolun, benim sayfamı severek takip edenlere teşekkürlerimi sunuyorum.
Sayın sevim.K, Pseudolithos ve Larryleachia o muhteşem çiçeklerini inşallah açarlar da ben de resimlerini paylaşırım.
Sayın sonerordo, bitkiler 7 tane birazdan onları da yükleyeceğim. Larryleachia ların üçünü bir sayıyorum.

AizoaceaeFAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön