View Single Post
Eski 14-01-2011, 17:48   #836
Hhatice
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Hhatice's Avatar

Giriş Tarihi: 15-12-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca Mesajı Göster
Sayın Hhatice hanım,

Uzun zamandır sayfanıza uğramıyordum. Tesadüfen 9 ocak toplantı sayfasını gördüm ve sayfayı incelerken eşinizin dayısının vefat ettiğini öğrendim.

Size ve eşinize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin ve kalanlara sabır versin.

Toplantıya gelince fotoğraftan seçebildiğim kadarıyla değişim suretiylede olsa senecio articulatus u almışsınız. Yılbaşında gelen çiçeklerden beyaz schlumbergera ise oldukça güzel. Bende de birkaç çelik vardı onlardan.

Sanırım Vildan hanımın bir mesajında ise minefloradan bazı çiçekler aldığızı öğrendim. Benden istemiş olduğunuz senecio dan alabildiniz mi? Belirttiğim fiata mı geldi size.

Ayrıca yenilerin fotoğraflarınıda bekliyorum.

Hepsini güle güle büyütünüz.
Çok teşekkür ederim değerli arkadaşım .Ayrıca balkonuma da hoşgeldiniz. Evet verdiğiniz adresi Vildan hanıma yollamıştım .Sağolsun ortak siparişi verdi.İstanbul toplantısında çiçeklere ve senecio'ya kavuştum .Canım arkadaşım Vildan hanım ücretlerini de almayarak beni mahçup etti. Evet aynen dediğiniz gibi ücretler ve kargo ile yolluyorlar .Burada oluşan şu menfaatsız arkadaşlıklar benim hep gözlerimi yaşartıyor İyi ki varsınız.

Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön