View Single Post
Eski 14-01-2011, 17:07   #11
Sinova57
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 27-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Avanos Mesajı Göster
Sayın Sinova57 siz bunu daha bilgili biri ile görüşün 100 ve 200 TL proje ile alakalı değil.2009 yılı desteklenmelerinde ben ve projelerini yaptığımız arkadaşlar 2010 yılında bu desteklemeleri aldı hepsi projeliydi. Bir kısmımız 100 bir kısmımız 200 TL aldık. hepside çevre orman müdürlüğü projeleriydi. Biz şuanda profesyonel şekilde özel ağaçlandırma projeleri yapıyoruz.Bu konudan eminim 2009 yılındaki proje hibelerini aldık duyum ve kitabi değil uygulamadır bahsettiğim konu. Daha öncede badem konusunda demiştim. Burdaki bahsettiğim tüm konular direk gözlemlerimdir.Çünkü burdan binlerce insan faydalanmaktadır.Size önerim başka bir fidancı ve tarım ilçe müdürlüğü ile görüşmeniz yoksa 200 göre hesaplarsanız mağdur olabilirsiniz.
Sayın Avanos uyarınız için teşekkürler destekleme benim için çok da önemli değil olmasada olur o sadece örnek içindi ben henüz dikim filan yapmadığım için ne öylesem yalan olur ama Tarımdaki yetkili ki desteği dağıtan kişinin sözleri idi. Ama müracaat ederken dikkat ederim teşekkürler

Sinova57 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön