View Single Post
Eski 11-01-2011, 15:28   #89
sariefe
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Sevgili Sariefe sayfanıza yazamıyorum, çünkü fotoğraflar açılmıyor köşede x işareti var.Kaktüslerinizi göremiyorum Ve çok da merak ediyorum..
Sevgili Vildan Sönmez, fotoğrafları görememenize üzüldüm. Fotoğraflarımda sorun yok malesef. Hepsi gözüküyorlar. Sanırım sizin tarayıcı ayarlarınızda bir sorun var

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Bende görünüyorlar ve hepsi çok güzeller.
Sayın SDurul, sizin görmenize hem de güzel olarak görmenize çok sevindim. Teşekkür ederim. Sevgiler...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca Mesajı Göster
Aynı şekilde sayın Vildan Sönmez gibi bende sayın sarıefe'nin sayfasındaki fotoğrafların tamamını göremiyorum. Sayın SDurul gördüğünü belirttiğine göre sanırım benim internet tarayıcı ayarlarında bir sorun var. **** başka birşey. Çünkü diğer arkadaşların sayfalarındaki fotoğrafları görüyorum. İyi bir kontrol gerekiyor sanırım. Kimlerin fotoğraflarını görüp/görmediğime ilişkin ve ayrıca işyeri bilgisayarı ile ev bilgisayarı arasında karşılaştırma yapmam gerekiyor. Çünkü işyerinde bazı sayfalar engellenebiliyor.
Sayın skaraca yukarıda da belirttiğim gibi resimleri kontrol ettim ama sorun yok. Bende hepsi açılıyor. Umarım sizde de düzelir. Ziyaretiniz için teşekkürler. Sevgiler...

Düzenleyen sariefe : 10-05-2011 saat 23:59
sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön