Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez
Sevgili Sariefe sayfanıza yazamıyorum, çünkü fotoğraflar açılmıyor köşede x işareti var.Kaktüslerinizi göremiyorum Ve çok da merak ediyorum..  
|
Sevgili Vildan Sönmez, fotoğrafları görememenize üzüldüm. Fotoğraflarımda sorun yok malesef. Hepsi gözüküyorlar. Sanırım sizin tarayıcı ayarlarınızda bir sorun var
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul
Bende görünüyorlar ve hepsi çok güzeller.
|
Sayın SDurul, sizin görmenize hem de güzel olarak görmenize çok sevindim. Teşekkür ederim. Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca
Aynı şekilde sayın Vildan Sönmez gibi bende sayın sarıefe'nin sayfasındaki fotoğrafların tamamını göremiyorum. Sayın SDurul gördüğünü belirttiğine göre sanırım benim internet tarayıcı ayarlarında bir sorun var. **** başka birşey. Çünkü diğer arkadaşların sayfalarındaki fotoğrafları görüyorum. İyi bir kontrol gerekiyor sanırım. Kimlerin fotoğraflarını görüp/görmediğime ilişkin ve ayrıca işyeri bilgisayarı ile ev bilgisayarı arasında karşılaştırma yapmam gerekiyor. Çünkü işyerinde bazı sayfalar engellenebiliyor.
|
Sayın skaraca yukarıda da belirttiğim gibi resimleri kontrol ettim ama sorun yok. Bende hepsi açılıyor. Umarım sizde de düzelir. Ziyaretiniz için teşekkürler. Sevgiler...