Sevgili selenn,
mesajınızı görünce yüzümde bir gülümseme belirdi. Çünkü, siz yukarıdaki mesajınızı yazarken bende aynı anda sizin başlığınıza kendi mesajımı yazıyormuşum

Daha ilginci sizinle aynı frekansta olduğumuza ilişkin cümleler kuruyordum. Bu tesadüfte teorimin somut bir kanıtı oldu sanki
Bende sizin sayfanızı okuma fırsatını bugün buldum. Daha önce son sayfanızı okumuştum sadece. Cam önündeki sukulentlerinizi görmüş, sayın Güler' in teyzeniz olduğunu öğrenmiş ve geri kalan sayfaları incelemek için sık kullanılanlara kaydetmiştim. Ta ki bugüne kadar
Pazar günü toplantıdan sonra bir grup arkadaşla kaktüs serası gezisi yapmıştık. Serada ilk almak istediğim şey haworthia turuncataydı. Taner Bey' den üretim amaçlı getirtilmiş 7-8 saksı turuncatadan birini istememe rağmen sera sahibi vermek istemedi. Yoksa haworthia çiftliğimde yerini alacaktı. Onun yerine aldığım iki yeni haworthiamı en kısa zamanda çiftliğe eklicem.
Schlumbergeraların her rengini çok seviyorum. Mümkün olduğu kadar farklı renklerini bulmak istiyorum. Şu an 6 renk var. Yenilerini buldukça resimlerini paylaşırım.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sevgiler...