Çok istediği bir oyuncağa kavuşmuş çocuk gibi mutluyum,sürekli gözümün önünde olsun diye en çok vakit geçirdiğim yer olan mutfağa aldım mum çiçeğimi ve sıvı bitki besini verdim, umarım hemen toparlanır. Diğer çiçeğim Japon gülünü de ihmal edilmiş bir çiçek olarak diğer bir komşumdan almıştım ben de. Daha önce birçok kişiye teklif edildiği halde misafir olarak bile kabul etmeyen bu çiçeği sonraları benden, bırakın çelik tamamını isteyenler oldu gerekçeleri de yapay çiçek gibi görünmesi(burada hemen hemen bütün evlerde yığınla plastik çiçekler var ).Bu çiçeklerin bizimle hayatı paylaşan canlılar olduğunu, hissiyatlarının olduğunu ısrarla öğretmeye çalışacağım.
Ben yeşilin kıymetini mahrum kalınca anladım **** benim gizli aşkımmış diyelim.İnsanların bir şeyi arzulamaları için mahrumiyeti yaşamaları gerekiyor sanırım ve doğal olarak ta bu yöre yeşili pek tanımadığı için mahrumiyetinin de farkında değil.
Mum çiçeğimin çiçekleri pembe renk açıyormuş ve Almanyadaki bir botanik bahçesinden yıllar önce edindiğini söylüyor ilk sahibi. Herhangi bir aksilik olursa ben de gönderebilirim Bitkiseli

)