9 Ocak İstanbul toplantısı.
Dün toplantımız hakkında elde olmayan nedenlerden dolayı kısacık yazmak zorunda kalmıştım, bu gün buradan devam edeyim.
Eşimle birlikte MATCH Cafe'ye geldiğimizde, sevgili Güler ablayı Selenn hanımla birlikte hazırlıkları yapmış, bizleri bekler bulduk.
Selenn hanım da teyzesi gibi güler yüzlü sıcacık bir insan, Serkan İstanbul arkadaşımız da oradaydı. Zaman içinde çoğaldık, Cafe bayram yerine döndü.
Tohumlar, çelikler, sihirli topraklar paylaşıldı sohbetler koyulaştı.
Güler abla'nın nefis korogakileri, (dalından koparılmış hâlini, ağzıma dahi süremediğim hurmanın böyle bir nefasete dönüşeceğini hâyâl bile edemezdim.) Elinize sağlık Güler abla. Sayın Bettyycim'in sütlü nuriyesi canımıza can kattı.
Dostluğun sıcaklığında havanın soğuğunu hissetmedim. Daha önce hiç görmediğim yüzlere baktıkça, ben bu yüzü bir yerden hatırlıyorum, daha önce karşılaştık sanki demekten kendimi alamadım.
Vakit azlığından bütün arkadaşlarımızla sohbet imkânımız olmadı fakat, sayın Epsody, Nuri Murvet, Betito, Sarı Efe Serkan İstanbul ile kısa sohbetlerimiz mutluluk verdi.
Yakından tanımayı çok istediğim sevdiğim saygı duyduğum, sevgili Orhan bey'le kısacık sohbet beni ziyadesiyle memnun etti.
Ayrılık vakti geldiğinde, muhteşem bir gün geçirmenin huzuru ve mutluluğuyla dönüş yoluna koyulduk.
Bu güzel günü organize eden, emeği geçen, hediye getiren, gönderen Ağaçlar net seçkin güzel insanlar topluluğu, şahsım ve eşim adına hepinize teşekkür ederim.
Sevgiler saygılar...
|