Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45
............ teklif ve yönlendirmeleri ile toplantıların mümtaz kişisi [COLOR=Red]Cemal.S,.
|
Merhabalar!
Ağaçlar net e üye olmanın onurunu, gururunu ve mutluluğunu doya doya tattığımız bir gün yaşadık hep beraber. Arkadaşlar öyle güzel anlatmışlar, fotoğraflamışlarki şu anda pazar gününü tekrar yaşıyorum. Bizlere bu günü yaşatan en başta Güler hanıma , Zenfree hanıma ve emeği geçen katılabilen, katılamayan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle birlikte geçen üç saati anlatmak öyle zorkiii. Ağaçlar net büyüğü ile küçüğü ile Malinası, Ferdası,Çekirdeği hatta arabasında EGE si ile çoook büyük bir aile. İyiki varsınız hepinizzzzz.
Önceki toplantılarımızdan tanıdığımız bir çok arkadaşımızla tekrar buluşup dertleşmekte güzeldi yeni arkadaşlarımızla tanış olmakta. Ağaçlar net ailesi inanıyorum daha çok güzelliklere imza atacaktır. Bu kadar gönül gönüle vermiş bir topluluğun her derde deva olduğunuda sevgili Sercan arkadaşımız sayesinde öğrendik. Arkadaşlarımız öyle pozitif enerjililerki misafirlerimiz, kafe personeli hatta yoldan geçenlerin bile bir anda gözlerinin güldüğünü seyrettim.
Kısacası ozanımızla, yazanımızla, taşımızla toprağımızla, çiçeğimiz böceğimizle, bitkilerimiz tohumlarımızla, solucanlarımız çeliklerimizle, gülenimiz ve mutluluktan gözleri dolanımızla dolu dolu yaşayacağımız güzel günlere diyorum.
Hepinizi çok ama çok seviyorum.
Yukarıdaki alıntıya gelince; Sevgili OSMAN 45
İnanın hocam ben mutluluktan ne yaptığımı bilmiyordum. Öyle görmeniz ve düşünmeniz beni çok duygulandırdı. Teşekkür ederim.
SAYGIYLA.