View Single Post
Eski 09-01-2011, 14:37   #75
fikirci
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 13-06-2010
haklısın sarıcan
belki bu konuda vurgulanması gereken şu...
alternatif tedavi tekbasına bir tedavi degildir.
dogal urunler rafine edilmedikçe dusuk seviye etken madde bulundururlar.
dolayısıyla bu tip urunler ancak bir yaşam tarzı olarak terciğhe dildiginde koruyucu **** iyileştiriciolurlar.

kefiri yıllardır kullanırım kefirin içindeki bakteriler belli. ölculmus biçilmiş seyler. anabolkizan yani hucre yapıcı etkisi ve aynı zamanda bagırak florasını olumlu bakteriler açısındna zenginleştirmesi zaten bilimsel olarak tespit edilkmis seyler onun ötesinde iyibir serinletici içecek baska bri sey söyleyemem

kombu ya gelince.
bir suru sey söyluyoırlar.
meniskus problemi olan biriyim. ve dizlerimde belli miktarda aşınma söz konusu. kombu kullandıgım dönemde agrılarımda azalma ve hareketlerimde rahatlamaya sahit oldum. teknikolarak 10 yıl önce ameliyat olmalıydım. simdiye kadar erteledim. benim gözlemledigim etkisi budur.

onun ötesinde
kanser oldum.
ms oldum. yok 14 yıllık ülserimvar bana çare derseniz... hayır dogal tedavi bir koruyucu hekimlik dalıdır.

bu işten çıkar saglayanlara gelince.
o lanet sektörun içinde bulunmus biriolarak. tvlerde her gun çıkıp insanlara akıl verenbazı adamlrın o programalara çıkabilmek için yapımcılara paralar ödediklerini sahsen biliyorum.
hiçbirine zerre kadar güvenmem.
kombu bir dönem modaydı simdi pek bulunmuyor ve uyanıklar bundan para kazanıyor.
buişler hep böyle olmustur ve olacaktır.

fikirci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön