Sevgili Güler hanım bahçeme hoş geldiniz. Bahçemde yapılacak çok iş var daha. Hele son günlerde, belediyeciler su kaçıran boruyu bulamayınca bayağı bir yer kazdılar, dahası kırdıkları betonu tekrar onarmadan gittiler. Birde sera malzemeleri ortalığa yayılınca, bayağı bir karıştı bahçe. Bahçem resimlerde görüldüğünden daha küçük, yürüyüş yapmak için aynı yerlerde tekrar tekrar turlarım. Olsun bunada şükür, dört duvar arasında kalmıştım çalıştığım yıllarda. Burası benim baba evimin bahçesi olduğu için hep vardı ama, böylesine uğraşmaya fırsat olmuyordu gene. Sizin lastik maceranız maddi manevi kayıplara sebep olmuş. Doğrusu iyi cesaret, ben kendim kalkışamazdım yapmaya. Eşim bile yardım almış arkadaşından. Kaç kere yoruldum bıraktım, sonra tekrar başladım diyor. Soğuk hava olduğu için sertleşmiş lastik, sobanın arkasına koyunca kesmesi kolay kolmuş. Tabi sizin lastik farklıymış, bunuda öğrenmiş olduk. Birazdan çıkıp fotoğrafını çekecem. Lastik saksının en güzel yanı dayanıklı olması, normal saksılar güneşte, karda dayanamıyo

r.