View Single Post
Eski 06-01-2011, 21:54   #15
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
B5A artık mucidinin formülü olduğu söylenen teknikten farklı olarak ve o metottan bağımsız ve gerekli platformlara taşınarak olması gerektiği gelişmiş bilimsel tekniklerle, mikrobiyolog akademisyenler nezaretinde ve yaşanan sorunlar tek tek çözülmüş yeni versiyonuyla üretileceğinden şahsın formülü ve mucidi olduğu ürünle alaksız bir metot söz konusudur firmanın belirleyeceği zaman içerisinde ürünün formülü ya da içeriği de açıklanacaktır. Bu anlamda firma yukarıdaki alıntılanan açıklamayı gerekli görmüştür ve bundan sonra ürünün yeni versiyonu haricindeki sorular dışındaki sorulara cevap verilmeyecektir. O nedenle bende başak hanım pardon nesrin34 ya da benzeri tarzda çıkış yapan kişilere cevap vermeyi düşünmüyorum. Bu kişisel kararımdır ve ürünü bu noktalara gelmesine vesile olanlara kendim de dahil şahsım adına teşekkür ediyorum.

Yeni ürün ve ürünler hakkında açıklamaları da yakın zamanda firma bana bildirdikçe açıklayacağım. B5A bu ülkenin gübresiydi, agaclar.net'in tespitlerinden birisiydi bu ülkeye kazandırılmış uluslararası ürün olarak etkilerini yine hep buradan sorgulayacağız.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön