View Single Post
Eski 08-02-2007, 13:27   #644
bitkiseli
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-07-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 388
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FUSNUR Mesajı Göster
Bitkiseli çok haklısınız size katılıyorum.Ben de burada birçok şeyi hayretle izliyorum ve bazen müdehale de ediyorum.Eşimle bunu çok konuşuyoruz acaba iklim değil de bu yörenin yaklaşımı mı bozkırlaştırıyor burayı diye.İyi ki burada yazılanları okuyup heveslenip araştırmışım ,böylece bir mum çiçeği kurtulmuş oldu.Bu arada ben henüz çok acemiyim ama eşim iyi anlar çiçeklerin dilinden.Nasıl ve ne şekilde olur bilmiyorum ama arayıp ta bulamadığınızı söylediğiniz bu çiçekten size çelik gönderebiliriz ama biraz toparlanması gerkir sanırım.
Bir çok şey gibi yeşili sevmenin de insanların doğup yaşadıkları ortamlarda kazandıklarını düşünüyorum.
ben de bir komşum dan kroton (umarım doğru yazmışımdır) almıştım çiçek o kadar kötü durumdaydıki şimdi görenler bitkiyi tanıyamıyor ,sonra utanmadan birde çiçeğini geri istedi ama vermedim.
sayın dkp den mum çiçeği sözü aldım haber bekliyorum, bir aksilik çıkar **** mum çiçeğinizin cinsi farklı ise göndereceğiniz çeliğe hayır demem

bitkiseli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön