Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrmusti
Sayın Sariefe,
Aporocactus flagelliformis diye tanıttığınız kaktüs Chamaecereus silvestrii. Aporocactus daha ince dallı, dikenleri daha uzun ve tüy gibidir. Karşılaştırırsanız daha iyi göreceksiniz.
Benim başlığım altındaki 1 nolu mesajdaki ilk fotografa bakabilirsiniz.
|
Sayın mrmusti çok haklısınız. Bazı mesajlarda da belirttiğim gibi gözüm Aporocactus aradığı için uzun formlu tüm kaktüsleri oymuş gibi görüyorum. Uyarınız üzerine daha dikkatli bakınca bende sizinle aynı fikre ulaştım. Dediğiniz gibi Aporocactus daha ince yapılı. Bu biraz daha geniş. Hatta yine Aporocactus niyetiyle aldığım Cleistocactus winteri daha da geniş. Sonuç olarak beni yeni bir bitki sahibi olmuş kadar sevindirdiniz. Uyarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi a1919
Sayın sariefe, 83 mesajdaki ilk kaktüs sanırım benim avatarımdakinden, sayfamda da var kendisi. Eğer aynısıysa muhteşem çiçeklerini gördüm ben bu sene gerçekten çok güzel. Umarım sizinki de kısa sürede açar.
|
Sevgili a1919 ismini kesin olarak belirledik. Nette gördüklerim genelde kırmızı renkli çiçek açmış. Sizinki ne renk açmıştı? Dediğiniz gibi umarım kısa sürede açar ama henüz küçük gibi. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi günebakan
Hepsi de çok güzelmiş özellikle hawortia çifliğine bayıldım güle güle büyüt 
|
Sevgili günebakan, çok teşekkür ederim. Çiftliği bende çok seviyorum. Yeni eklediğim türler oldukça farklı. Yenilerini buldukça paylaşmak dileğiyle.
Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aygün
Sevgili sariefe, pazar günkü gezide seni tanmaktan mutluluk duydum. Bitkilerin bakımlı ve çok güzeller. Yüreğinin güzelliğinin yansıması gibi geliyor.
Yaşamında güzellikler hep seninle olsun.
Sevgilerimle...
|
Sevgili aygün, aynı duyguyu paylaşıyoruz. Sizi tanımakta benim için mutluluk oldu. Bunu ilgili başlık altında da en kısa zamanda belirteceğim. Başka bir doğa buluşmasında tekrar buluşmayı çok isterim.
Güzel sözlerinizle beni çok mutlu ettiniz. Bu sözler de sizin yüreğinizin bir yansıması gibi. Ayrıca sözünü ettiğiniz buluşmadaki ikramlarınız da bunun başka bir kanıtıydı. Elinize yüreğinize sağlık. Ailenize selamlar.
Sevgilerimle...