Sevgili sarıefe kardeşim,
Pazar günkü botanik bahçesindeki üye arkadaşlarımı tanıma adına katıldığım doğasever insanların içinde sizide yakından tanıma fırsatım oldu.
Sizi tanıdıktan sonrada ilgili çalışmalarınızı takip etmek başlıktaki etkinliklerinize bakarak bu kısa tanışmışlığın hakkını vermekti niyetim, tabii kulvarlarımız faklıda olsa da hepimiz bir doğaseveriz, her ne kadar faklı yalaşımlar sergiliyerek meraklarımızı hobilerimizle ortaya koyup ifade etmek kişisel özelliğimizi yansıtan güzellikler ortaya koyarak paylaşımlarla da bilgi sürecine katkı sağlamaktayız.
Her ne kadar sizin çalışma alanınızla ilgili bilgilerimim olmasada, çalışmalarınız içinde gördüğüm güzelliklerin paylaşımlarına yorum yapmadan geçmem sizin bu ortaya koyduğunuz güzelliklere haksızlık olacaktı, sizi sukulentler le ilgili çalışmalarınızda kutluyorum, başarılar diliyorum tüm güzellikler sizinle olsun sevgiyle kal.
|