View Single Post
Eski 07-02-2007, 20:54   #637
FUSNUR
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 02-02-2007
Merhabalar artık benim de bir mum çiçeğim var .Buradaki yorumları okuyup bir de kendilerini görünce bende çocukluğumu hatırlayıp deli gibi aramaya koyuldum bu çiçeği .Annemler izmirden göndericeklerdi ki ben bi komşulara sorayım dedim. İyi ki de sormuşum komşumun birinde varmış ve üstelik elinden çıkarmaya çalışmış kimse almamış ve o da ölmesi için kötü davranmış su vermemiş. Balkonda soğuğa bırakmış. Benim aradığımı duyunca da bana saksısıyla hediye etti. şuanda 2 mt ye yakın boyu var alt kısımlarda yaprakları var ama bazıları zarar görmüş ve ayrıca tomurcuk olduğunu sandığım 1.5 2 cm i bulan sert tomurcuk gibi bişeyleri var .sizce benim mum çiçeğim de çiçek açacakmı çok heyecanlıyım.yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca bu siteyi tesadüfen buldum .İyi ki de bulmuşum. Eşimde durumdan çok memnun evimi çiçeklerle donatmak istiyorum bana böyle bir hobi kazandırdı diyebilirim bu site.Şimdilik sadece mum çiçeğim japon gülüm ve minik kaplarda çimlenmeyi bekleyen domates, biber, patlıcan ,kudret narı tohumlarım var .Şu mum çiçeğini de kurtardıkmı tamamdır.Herkeze selamlar

FUSNUR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön