|
Arkadaşlar sizlere yaptığımız toplantının bizlere sağladığı sosyalleşmenin olumlu yönleri üzerine bazı açıklamalarda bulunmak istiyorum. Paylaşım düşüncesiyle sanal ortamlarda oluşturduğumuz birlikteliklerimizin samimiyetiyle yüz yüze geldiğimiz toplantılarıda adeta birbirimizle yarışırcasına kişisel bilgilerimizin paylaşımları sunarken özverili davranışlarımızla gördüğüm manzaranın sanal ortamlarda kişisel bilgilerimizin paylaşılamaması hatta gizlenmesi, bir çelişkinin de varlığını belirlemesi ile yaşanan kopukluklarıda ortaya serdiğini müşahade etmiş bulunuyorum.
Bu toplantı göstermiştir ki, gösterdiğimiz samimi paylaşımlarımız sanal ortamlardan daha ileri düzeylerde yaşanmasıdır, toplantıya katılan üyelerden bunu öncelikle istiyerek örnek olmamızın diğer arkadaşlarımızın da bizim bu davranışlarımıza uymaları sağlanmasıyla paylaşımlardan sağladığımız yararların artacağı kanaatini taşımaktayım.
Burada vurgulamak isteğim kanaat kişisel hobilerimizle ortaya koyduğumuz paylaşımların, bizlerin sosyal yaşantısını açıklamakta yetersiz kalmasından dolayı yeterli paylaşımlarının sağlamaması ile bir birimizi tanıma ve kabullenmede sorunlar oluşturmasıdır.
Sonuç olarak ilerki zamanlarda yapacağımız toplantılarda yüz yüze olacağımız paylaşımlarımızın ruhuna ters düşmiyecek, hatta katkı sağlıyacak samimi ve daha candan paylaşımlar sergilememiz gerektiğidir, yoksa toplantılarımızla bir araya gelmemizin bir anlam taşımıyacağıdır, sevgilerimle bütün güzellikler sizlerle olsun.
Burada bir eklenti yaparak vakit bularak tanıştığım üye arkadaşlardan sevgili Güler ve eşi sayın oğuz beyi Sevgili Aygün hanımı sevgili sarıefe rumuzla arkadaşımızı osman45 arkadaşımızı, yakından tanıma fırsatım oldu diğer katılan üye arkadaşlarımıda forumlardan daha ileri düzeyde tanıma ile daha güzel birlikteliklerde bulunma beni ziyadesiyle memnun etmiş oldu.
|