View Single Post
Eski 02-01-2011, 02:20   #4
alpmoon
/

Giriş Tarihi: 04-12-2010
Sayın msgurkan, yorum, düşünce ve verdiğiniz fikirler için sağolun. Ben ağaçlar ya da fidanlar öldüğünde başaramadığım için ya da emek için değil sadece " belli ki biryerlerde hata yaptım ve ölümüne sebep" oldum diye üzülüyorum. Ama çok şanslıyım ki artık sizler varsınız, daha dikkatli ve danışarak yapacağım çalışmalarda daha az zaiyat vereceğime inanıyorum.
Buradaki ağacımızın bir kekik türü olduğu kesinleşti bu durumda. Zaten kokusu aynı kekik ancak dediğim gibi bizim buralarda görmeye alışık olduğumuz kekiğin dal ve yaprak yapısına benzemediği için emin olamamıştım.
Kalın ana gövde dediğiniz gibi çok sert, en soldaki hiç yapraksız olan dalı bende aynen sizin gibi ileride kuru dal efekti için aklımdan geçirmiştim, ağacı yaklaşık 40 derece sağa eğik dikerek soldaki yapraklı dalı devam olarak kullanmak güzel olacak gibi. Sizin bu fikrinizi gözümün önüne getirdiğimde "vay be işte tecrübe ve farklı bakış açısı bu" diye düşündüm. Biraz daha bekleyelim bakalım, başka fikirler de gelirse hep birlikte karar verir, bu yaban kekiğine bir şekil veririz.
Saygılar....

Düzenleyen alpmoon : 02-01-2011 saat 02:38 Neden: imla düzeltme
alpmoon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön