alpmoon / Kekik
Merhabalar,
Önce kısaca kendimi tanıtayım ; Adım Alpay, Yaşım 43 , evli ve iki çocuk babasıyım. Aydın da ikamet ediyorum ve Türk Telekom da teknik personel olarak görev yapıyorum. Fotoğraf çekmek, resim yapmak ve DOĞA özel zevklerim. Bonsai ile yaklaşık Bir yıldır yakından ilgilenmeye başladım. Aylardır forumu takip ediyorum, buradaki üstadların ve deneyim sahibi arkadaşların değerli bilgi ve tecrübelerinden mümkün olduğunca faydalanmak adına hemen her yazıyı / yorumu belki defalarca okuyorum. Uzun araştırma, değerlendirme ve incelemelerden sonra artık benim de bonsai ile birebir yüzyüze gelmemin zamanının geldiğini düşündüm. Sevgili Ali hoca, bonsaisan, Kalambaklı , memet, tourkana, Tekin, malina, cemboa vs. (aklıma ilk geliverenler bunlar aslında daha da var) isimli arkadaşlarımızın burada vermiş oldukları çok değerli bilgiler ışığında bir cesaret dalıverdim aranıza. Yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalışmaya başladığım ağaç ve aday fidanlarımın bazılarının çok namüsait bir zaman ve ortamda çektiğim resimlerini sizlerle paylaşıcam. Bu çalışmalarım hakkında değerli yorum, eleştiri ve önerilerinizi eirgemeyeceğinizi umuyorum. Daha detaylı ya da farklı açılardan görüntüsünü istediğiniz resimleri bildirirseniz en kısa zamanda eklerim. Saygılarımla..
İlk 4 resim bir fidanlıkta görüp şeklen çok hoşuma giden bir ağaçcık. Bu ham hali, üzerinde henüz hiçbir çalışma yapmadım. Fidancı kekik olduğunu söylemişti ancak internet üzerinden kekik için yaptığım araştımalarda hiç benzerine rastlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum..
Düzenleyen alpmoon : 01-01-2011 saat 09:25
Neden: Bilgi ekleme
|