View Single Post
Eski 29-12-2010, 21:17   #1235
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sayın Orhan Özbilgiç; Ben henüz emekleyen bahçemizi, birkaç günden daha uzun bırakamaz iken, siz nasıl bu güzellikleri bırakıp İstanbul'a gidebiliyorsunuz. Herhalde baharı beklerken, bizden daha fazla sabırsızlanıyorsunuzdur.
Sevgili Uzaylı;
''Gitmek mi zor, kalmak mı zor?'' Şiir veya şarkısını biliyor olabilirsiniz. Benim oradan her ayrılışım, bu şiirdeki duygularla ifade edilebilir.
Ancak, bilindiği gibi insan sosyal bir varlıktır. Kentsel yaşamın sunduğu birçok sosyo-kültürel nimetlerdende beslenmek gerekiyor. Özellikle kışın burada (İstanbul' da) olmak, biraz daha hoşuma gidiyor. Diyebilirim.

Yalnız, son cümlenizde vurguladığınız ''Baharı beklerken daha sabırsız olabileceğim'' yargınız çok doğru. Yinede, baharı burada beklemeyi tercih ediyorum.

Bugün eşimle, bahçemizin mart ayındaki fotoğraflarına bakarken, bitkilerin 9 ayda neredeyse iki kat büyüdüklerini farkettik.
Sizde aynı gelişimleri gözlemliyeceksiniz. Birkaç senede, ne kadar müthiş bir değişimi gerçekleştirdiğinizi gerçekleştirdiğinizi, gururla seyredeceksiniz. Hele sizde bu kadar büyük bir gayret ve ona dayalı hız varken.
Herşey gönlünüzce olsun.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön