View Single Post
Eski 29-12-2010, 15:53   #7719
maki01
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Sevgili mihrican,

Özür dilenecek bir şey yok ki , yeni üyesin ve hepimiz gibi sevinçle paylaşıyorsun menekşelerini. Ben seni kırdıysam özür diliyorum. Zaman zaman böyle şeyler yapabiliyorum. Hatta bir zamanlar sevgili SDurul'u da benzer bir mesajımdan dolayı istemeden üzmüşüm. Sevgili arkadaşımdan bir kez daha özür diliyorum . Amacım sizleri kırmak hele hele üzmek hiç değil...

Sosyal grupta kaynaşmak biraz zaman alabiliyor sonrasında ise bağımlılık yapıyor

Asıl konumuza menekşeye gelelim değil mi? Menekşelerin oldukca sağlıklı. Çok güzel bakmışsın, kutluyorum. Yalnız genellikle menekşelerinde yeni yavrular oluşmuş ve gelişmiş. Okuduğum ve öğrendiğim kadarıyla, aynı saksıda birden fazla göbek ( özel bir terim var ama hatırlayamadım ) varsa muhakkak ayırıp yeni saksıya dikilmeli. En üstteki fotoğrafta yanlış görmüyorsam 3 ayrı merkezden gelişmiş menekşe var . Ayırmanı öneririm. Saksılar da büyük gibi. Ayırırken menekşe üreticelerinin kullandığı, menekşeyi ilk satın aldığımızdaki boyda saksılara dikersen çok daha sağlıklı geliştiklerini göreceksin.

Bol çiçekli günler diliyorum...

Düzenleyen maki01 : 30-12-2010 saat 10:22
maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön