View Single Post
Eski 25-12-2010, 21:12   #34
furkan yıldız
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-11-2010
Sayın Thares,
Bizim beslediğimiz tavuklarda Brahma. Babam rengini beğenerek epey bir seçerek getiriyor. Bebekliğimden beri hayvanlarla iç içeyim kafamda civcivlerle, köpek ve koyun sırtlarında gezerek büyüdüm. Tavuklarda benim için önemlidir, güvercinlerim ve ördeklerde.

Fakat köpelerin yeri her zaman apayrıdır benim için ve çoğu kişi için. Ben ona kızdığımda küser ve ağladığı bile olur o zaman içim parçalanır. Köpeğim gayet eğitimli ve karakterlidir. İstediğim bütün şeyleri yapar fakat tavuk ve kedi görünce dayanamıyor. Köpekler içgüdüsel olarak kedilerden nefret eder bilirsiniz. Yavruyken civcivi merak etti ve yanına yaklaşınca annesi gagaladı. O günden sonra tavuklardan nefret ediyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi thares Mesajı Göster
Bir cana kıymanın ne şekilde olursa olsun ne kadar kötü olduğunu biliyorum ama alışkanlık haline getirmiş başkasının canına kast eden köpeğe gereği yapılması konusunda aynı düşüncede değilim.
SAYGILAR
Şimdi tavuklar yüzünden bizim için aileden biri gibi olan can dostumuza gereğini yapmalımıyız sizin düşüncenize göre. Kusura bakmayın amacım tartışmak değil fikir ayrılıkları olabilir mutlaka

furkan yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön