View Single Post
Eski 25-12-2010, 10:46   #108
Uzaylı
Ağaç Dostu
 
Uzaylı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 2,129
Sayın ayazkentli; Bak size de bulaşmış herşeyin başka bir şeyi çağrışım yapması. Etrafımıza daha bir başka bakar oluyoruz değil mi? Yakında haberlere de çıkarız artık.

Flaş flaş, "Ülkemizde tuhaf bir grup belirlendi. Herşeyin çiçeğin, böceğin, otun,taşın resmini çekip duruyorlar. Ne arıyorlar bunlar? "

Doğadan o kadar gittikçe uzaklaşıyoruz ki. Yadırgamayın bunu da haber yaparlar.

Annem sayesinde bunu kıyaslama yapabiliyorum. Daha dün bahçede çit çevirmek için çalışırken, bize kucak dolusu kereviz ve pırasa getirdiler.(henüz bizim bahçede yok.) Üstelik organik olduğunu da söylediler.

Annem sevinir sandım.Annemlere gider gitmez, balkonda altına çuval serip yere koydum. Annem başladı söylenmeye; "Topraklı şeyleri niye getirdin? Kim temizliyecek şimdi burayı? Sakın bir daha bahçeden bir şey getirme. Pazardan alırız biz."

Fena bozuldum tabi. Hemen teyzeme anneanneme,anneme ve kendime pay ettim. Poşetledim. Süpürdüm. Sildim. Hepsi 5 dakika.

Eve dönerken arabada düşündüm. İki sene önce ben de farklı değildim. Solucan görsem öğk derdim. Şimdi bahçede solucan var diye seviniyorum.
Gübre görsem 1 km. öteye kaçardım. şimdi elime poşet geçirip alıyorum,(keçi gübresi) balkondaki sulama kabına koyup gübre şerbeti ile çiçeklerimi suluyorum.

Çünkü artık sonuçlarını biliyorum. Bu yaz çocuklarımın da değişeceğini umuyorum. Onları daha farkında yetiştireceğim.

Her şeyi kendimiz tecrübe etmemiz mümkün değil. Tecrübelerinizi detaylı anlatıp bizlerle paylaşmanız çok güzel.

Paylaşımlarınız için teşekkür eder, devamını dilerim.


Düzenleyen Uzaylı : 26-12-2010 saat 11:41 Neden: Kelime düzeltme
Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön