20-12-2010, 22:04
|
#234
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-06-2010
Şehir: Adana
Mesajlar: 8
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi capitano
Atlantic ve benzeri ince kabukluların
1. Çorbası : Soyup haşladıktan sonra tane karabiber, tuz, acı biber, kimyon, domates salçası eklenir, blender ile tencerede iyice püre yapılır, servis den 15 dakika evvel hazır krema ilave edilir, servis yaparken de doğranmış maydanoz üzerine eklenir.
2. Tatlısı : Gene haşlanıp şeker, tarçın ilave edilir, blender le püre haline kıvamına getirilir. Pasta tabanı yahut bisküi üerine yayılır fırına verilir.
Afiyet olsun.
|
Teşekkür ederim. Tatlısını yapıp yedik.
|
|
|