Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yakup
Sn Ozay57,
Özelinize de yazdım. Elbette vazifemizi yaparız.
Acaba diyorum, siz de, salatalık serasında Etidot-67 nin kullanımı ile ilgili bilgi paylaşımında bulunabilir misiniz. Görsel olarak, faydalarını ve zararlarını tespit edebilmek açısından 2-3 fidenizde değişij dozlarda uygulayabilir misiniz.
Eğer böyle bir çalışma yaparsanız ve çalışmanızı da (mümkünse resimli olarak) burada bizimle paylaşır mısınız.
Sevaba girersiniz.
Saygılarımla
|
****** büyükbi zevk ve heyecanla yaparım.hatta bahsettiğim komşularımın Etidot-67 ile ilgili kazandıkları tecrübeyide anlatırız.çünki okadar memnundularki yana,yana arıyolardı tekrarbu ürünü. ayrıca ağaçlar.net ten takibettiğim bilgiler doğrultusunda sebze,meyve
vb.artıklarından hazırladığım enzimleride denemekteyim. eğer küçükdünyamızda büyük işlerde bizimde payımız olabilirse gururduyarımbundan ilginize sonsuz teşekkürler.