Sn Ozay57,
Özelinize de yazdım. Elbette vazifemizi yaparız.
Acaba diyorum, siz de, salatalık serasında Etidot-67 nin kullanımı ile ilgili bilgi paylaşımında bulunabilir misiniz. Görsel olarak, faydalarını ve zararlarını tespit edebilmek açısından 2-3 fidenizde değişij dozlarda uygulayabilir misiniz.
Eğer böyle bir çalışma yaparsanız ve çalışmanızı da (mümkünse resimli olarak) burada bizimle paylaşır mısınız.
Sevaba girersiniz.
Saygılarımla
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ozay57
özelinizede msj attığımgibi; salatalık seramda(3000mtkare) ikinci yılım, üçüncü dölü topluyorum. yaklaşık bugünkü toplamamda birbuçuk tonayakın mahsülaldım. haledaha göndermedim sabah kalanını topliyacam. ağaçlarım havaların sıcak gitmesinden dolayı çok çabuk büyüdü ve bunun etkisiile, ilk dölleri ve sorasını sararttı. kış ve nemli havalarda olduğumuz için pasdediğimiz mantari hastalıkolan meyve uçlarında beyaz çürüklük aşırı derecede meyve kaybına neden oluyor. bunu önlemekte kalsiyumdan geçiyor ve ağaç bu aylarda kalsiyumu alabilmesi için bora ihtiyacı varmış. komşumuzun(6000mtkarelik)zorlatedarik ettiği Etidot-67 ile süper sonuçlar aldığını anlattı ve yaklaşık 3 aydır bu ürünü tedarik etmeye çalışıyoruz iki kafadar. gökte ararken yerdebulduk misali size rastladım bu bilgi bankası aracılığı ile lütfen yardımcı olursanız minnettar oluruz saygılarımla
|