View Single Post
Eski 17-12-2010, 10:06   #504
yasarugur
Ağaç Dostu
 
yasarugur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-10-2007
Şehir: Aydın
Mesajlar: 264
Sn Selahattin Yılmaz ,ben size elma-armut karışık ve balıkla yaptığım enzimden birer litre gönderebilirim ama daha üç aylık fermantasyon süresini doldurmadılar,aslında ben kendi adıma balıklı enzimin biyolojik değişimini merak ediyorum..Gönderme adresini yazarsanız iletirim.
Laf arasında komşu süper marketten geçenlerde washington portakal satın aldım tadı ekşiydi,eşim "-Portakalı yurt çapında ticari olarak bu kadar geniş çaplı yetiştiren profesyonel üreticiler enzimi bilmiyorlar mı acaba?Bunlar bizim portakallar gibi tatlı değil." dedi.Bunu da enzimin meyve tadı konusundaki etkisi olarak bir dipnot olarak tekrar belirteyim.

yasarugur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön