Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bayindirmevki
Sayın Meyvelitepe,
Gelin bu sorularınızı başka başlık altında irdeliyelim. Burda devam etmenin anlamı yok. Sizin de dediğiniz gibi "firma yok", "EM" yok. Üstelik para da yok. O halde niye bir firma ve EM' ın olduğu bu konu altında sürdürmekte ısrar ediyorsunuz?Baya sıkı para tartışmaları olmuşken.
"Kirlenen dereler nasıl temizlenir" veya "Çevreyi kirletmeden kampanya yapmak" gibi bir başlık olsa ben de dahil çok fikir gelecektir. Sorularınız cevaplanacaktır. Hatta benim şu kumanya konusu üstüne güzel bir fikrim var.
Saygılar.
|
Sn.Bayındırmevkii, dikkat edin, tekrar vurguluyorum. Ben, o yok, bu yok diye hiç bir şey söylemiyorum. Sadece sizin söylediklerinizi yazıyorum.
Yani onlar benim değil, sizin söyledikleriniz.
Başlık muratlı çayının temizlenmesi ile ilgili. Yani gayet uygun. Siz şu önerinizin arkasını getirin, altını doldurun, gidişata göre "Muratlı dışındaki kirli derelerin temizlenmesi" diye bir başlık açıp oraya taşırız. Benden size söz.
"
sözümün altını dolduracak durumum yok, ne varsa sadece onu eleştiririm" diyorsanız, öyle söyleyin, bir şey çıkacak diye uğraşıp durmayalım.