View Single Post
Eski 15-12-2010, 07:43   #98
dremre
Ağaç Dostu

dremre's Avatar

Giriş Tarihi: 10-06-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Afilli Mesajı Göster
herkese selamlar
son günlerde iyi kötü herkesin bir ucundan tutmaya çalıştığı hayvancılık ile alakalı naçizane benimde üzerine araştırma yapmak istediğim bir konu .
bilhassa Ensar beyin açıklamaları konu ile müthiş derecede ilgili bir kişi olduğunu belli ediyor . bu siteyi bulana kadar Erzurum Atatürk üniversitesinin melezleme çalışmalarını yürüttüğü romanov-charollais koyun eşleşmelerini büyük bir dikkat ve ilgi ile takip ettim ancak üniversite ile görüştükten sonra orada bir takım bizans oyunlarının döndüğünü açık ve net olarak söyleyebilirim yani kısaca üniversiteden bir hayır yok .
ancak bu siteyi bulduğuma inanın ne kadar mutlu olduğumu söylesem azdır,çünkü burda gerçekten dikkatimi çeken sönmez cinsi bir koyun ırkını ismini bilmeme rağmen tüm özelliklerini(kısmen) Ensar beyden öğrenmiş oldum artık bütün çalışmalarım bu konu üzerine olacak .
benim merak ettiğim bir konu Charollais cinsi bir koyunu ülkemizde nerden alabilirim
www.saanen.org diye bir site var. Yerleri çanakkalede bahsettiğiniz ırk koyun satışı da yapıyorlar. umarın faydası olur.

dremre Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön