View Single Post
Eski 14-12-2010, 22:23   #191
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Sevgili Acarextt03;

Öncelikle güzel sözleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim Eğitim kariyerim konusunda bir kafa karışıklığı yaşamaktayım. Gıda alanında eğitimim, iş hayatı ile yüzleşince beni kendinden soğuttu. Bir süre çalışıp para biriktirmek iyi bir dersanede 2012 öss sınavına hazırlanmak istiyorum.

Çocukluğumdan beri istediğim hukuk ya da psikoloji alanlarını denemeyi düşünüyorum. Buna rağmen bir yanım ise altı yıllık eğitimini bırakma bu mesleği devam ettir demekte. Kafam karışık, düşünüyorum ve karar vermeye çalışıyorum

Bu seneki sınavada çalışıyorum ama asıl hedefim 2012 öss sınavı. Bakalım umarım güzel günler bizi bekliyordur...

Sevgili Fatih;

Beğeniniz için teşekkür ederim Bu konuda ki genel kanıya katılmıyorum. Geçen sene mum çiçeğimi ciddi bir şekilde budamıştım. Ondan önceki senelerde açmıyordu. Budadıktan sonra sonuncusu ile beraber üç tomurcuk verdi.

Nur içinde yatsın rahmetli Mucip abi hep derdi "İlgi göstermeyin, rahat bırakın hoyaları" diye. Gerçektende fazla üstüne düştüğünüzde açmıyorlar. Ben bakmadım bir köşede duruyor, toprağı kurudukça suluyorum.

Sevgiler

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön