View Single Post
Eski 14-12-2010, 14:34   #4
the_mc
Ağaç Dostu
 
the_mc's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-12-2009
Şehir: Denizli
Mesajlar: 493
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hüseyin suat duman Mesajı Göster
Yıllar önce Kastamonu'da Azdavay ile İnebolu arasında, üç dört saatlik bir yürüyüşle ulaştığım, yaklaşık 1200-1400 rakımlı bir yaylada, orman kenarında rastladığım ve yediğim bir ahududunun tadını hala unutamadım! İnanılmaz ve çok yoğun bir şekilde, minik orman çileklerinin aromasını ve tadını içeriyordu, hatta orman çileğiyle doğal melezleme mi yapmış acaba diye saçma bir düşünce bile aklımdan geçti! O bölgede iki yıl görev yapmama ve oldukça gezmeme rağmen bir daha o aromayı ve tadı, ne Kastamonu'da ne de Türkiye'nin başka bir yerinde bulamadım.
Gidip arayalım mı? Ne diyorsun sevgili Halit Togay...
biz tosya devrez çayından topluyoruz her sene. kavanoz kavanoz reçel yapılıyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ferhat41 Mesajı Göster
Yeni nesil Jumbo Böğürtlen ile üretimimize başlıyoruz fidanlarımız yurtdışından geldi isteyen olursa temin edilir.toplamda (fidan,kargo) adet fiyatı 20 tl dir.
üstad bu jumbo türünde biraz indirim yapsanda bizim köyle diksem. hiç yoktan bi fidan alıyım bari yap bi pazarlık

the_mc Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön