View Single Post
Eski 14-12-2010, 08:58   #683
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Bitki sever bir arkadaşımın övgülerine şükranlarımı sunarım.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren Mesajı Göster
Sayın epsody .Bahçenizi baştan sona tekrar dolaştım. Bahçenizle onurlanmakta haklısınız.Sizinle bilgi alışververişimizde oldu.Sitemlerinize katılıyorum.Kompost konusu ve diğer deneyimlerinizi bende yapıyordum zaten.5-6 komşuma bitki artıklarını çöpe atmamalarını onlardan gübre yapıp kullanmaların işlemiştim.Bunda başarılı oldum.Şimdi sıra diğer atıkların değerlendirilmesi konusuna yoğunlaştı.Güllerinizin görüntüsü ve renkleri harika.Keza meyvalarınızda öyle sen şimdi onları yemişsindir zaten.Şimdi olsa da yense değil mi ? Size kolay gelsin.
Sevgili Fikret eren Geliboluda'ki ve Eyüpteki bahçelerimdeki güzelliklere övgüler yağdıran senin doğa sevginin ve yeşillikler üzerindeki çeşitlliğin benim çalışmalarımı çok üstünde bir uygulama anlayışının bir dışa yansıması olması esas bu övgülere sizin benden daha uygun olduğu görülmektedir.

Benim doğa severliliğim toprak dostluğu içinde mütaala edilebilir, sınırlı sayıda yetiştirdiğim bitkilerin güzellikleri de toprak zenginleştirme çalışmalarımın bir göstergesi olarak doğal güzelliklerini ortaya koymasındandır.

Bu durumun teknik açıklaması olarak siz gerçekten bir bitkisever kişiliğinizle bu değerlendirmeleri yapmaktasınız, sizden bu övgüleri almak benim için gerçekten onur kaynağı olmaktadır.

Arkadaşım fikreteren toprak zenginleştirme çalışmalarında size yardım edebilmek için ilgili yaklaşımlar içinde sorularınızı cevaplamaktan memnun olacağım,önemli sevgiler saygılar sunarım.

Düzenleyen epsody : 20-12-2010 saat 09:59 Neden: düzeltme
epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön